Kapsejlads

Så er min næste karriere skudt igang! Yes, jeg er blevet gast på den hurtige Aluracer som pt. holder til i Kerteminde. Det er skisme fedt! Nu kan jeg få min lyst styret med fart, spænding og handlekraft. Jeg har sejlet 3 sejladser og nu er der desværre pause pga kong vinter. Men jeg har allerede nået at opleve mand over bord og så påsejlede vi en x-35 , avs! Det kan faktisk ses på videoen, gæt selv hvornår vi rammer.

Glæder mig allerede til foråret!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Published by

admin

Uddannet designer indenfor interaktive medier i 2001 fra Designskolen Kolding. Har primært arbejde med motion design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>