NÃ¥r en sailor…

dsc_6741.JPG

Båden var sejlet til nyborg, her skulle besætningen påmønstre. Rune, Torben´s svoger skulle ha en polterabend. Vi blev 8 fuldvoksne sørøvere. Så der skulle bøffes på kanten. Vi ræsede op på siden af en ny Hanse 40 og da de opdagede vores fart, satte de fulde gardiner og fulgte med. Og hvad er bedre en en rusketur i 8-13 m/s fra Nyborg til Svendborg.
Efter lidt glemt mad i Odense blev det til røde pølser for svaj i læ af Valdemar slot, lidt kasten kroge i vandet i Svendborg sund. Afsluttende i Svendborgs natteliv. Tillykke til Rune i næste weekend.

trapez.jpg

dsc_6748.JPG

dsc_6755.JPG

dsc_6764.JPG

dsc_6774.JPG
Sms, drikke øl og holde fast kan være en svær kombi, med Igal magtede det. Et størrer problem var at få ladet vandet i 45 graders krængning. Der er så mange muskler der kan være svære at kontrolere. Efter 2 timers træning lykkedes det dog for Henrik. Baren var åben og der blev serveret drinks i højstilkede glas ned langs Langeland.

dsc_6783.JPG

Published by

admin

Uddannet designer indenfor interaktive medier i 2001 fra Designskolen Kolding. Har primært arbejde med motion design.

One thought on “NÃ¥r en sailor…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>